Publisert av: Reva Norge | januar 27, 2009

Reva med eksos

Geoffrey Jacob Putnam fra Stavanger kan bli første nordmann og den første i verden som kjører Reva med litium-ion-batterier, melder Teknisk Ukeblad.

Teknisk Ukeblad

Geoffrey Jacob Putnam med snart to Reva elbiler. Foto: Privat

Fabrikken i Bangalore produserer i første omgang 50 elbiler med litium-ion-batterier. Av disse 50, skal 32 til Norge. Dette skyldes en norsk avgiftspolitikk som tilrettelegger forholdene for kjøp av elbil. Norge har en avgiftspolitikk som gir nordmenn langt billigere elbiler enn andre nasjoner i Europa.

Putnam har faktisk bestilt to Reva elbiler og begge elbilene skal markedsføres med eksos. Den unike historien gir han følgende forklaring på.

– Saken var at jeg hadde bestilt meg en Reva med blybatterier. Den dagen jeg skulle hente bilen, ble litiummodellen lansert. Da slo jeg like godt til og bestile den også. Ekstra rekkevidde og raskere lading var fristende, forteller Putnam.

Til daglig er Putnam sjef for Svendsen Eksos, avdeling Stavanger. Bedriften markedsfører seg som en grønn bedrift og begge Revaene kommer til å bli dekorert med «Svendens Eksos og null utslipp». Han utelukker ikke en framtidig omskolering til batteriservice.
Har du en Reva elbil og vil dele dine erfaringer og historier med oss?
Reklamer

Responses

  1. My Response er den samme som Min Kommentar (Snakk norsk. for f….)
    Å fylle vann på en el-bils batterier kan by på utfordringer i kulda. Hvis du har oppbevart vannkannen utendørs, er det enkelt – da der det ikke noe vann å fylle, bare is. Men også hvis du har hatt slangen for påfylling hengende ute i kulda, kan fyllingen volde problemer. Noen biler har en nippel som kan fryse og ikke fungerer.
    Forøvrig: Bruk hodet, sett vannkanna og slangen ved peisen og fortsett som lykkelig el-bileier.

  2. Hei, og takk for kommentaren. Vi flytter nå denne bloggen over på vår egen plattform. Da har vi større muligheter til å forandre engelsk til norsk 🙂

    Du kommer med gode tips i forbindelse med vannfylling. Dette er et område som noen sliter med, og din kommentar inspirerer til å lage en sak på nettopp dette.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: