Publisert av: Reva Norge | november 19, 2008

Nye ladestasjoner i Oslo sentrum

Reva Norge var representert med sin elbil da Oslo kommune åpnet de 10 første ladestasjonene i Kongensgate onsdag 12. november.

Elbilen REVA testet ut de nye ladestasjoene ved Akershus Festning i Oslo

Elbilen REVA testet ut de nye ladestasjoene ved Akershus Festning i Oslo

Oslo kommune har besluttet å etablere 400 ladestasjoner i Oslo innen utgangen av 2012. Det var derfor en milepæl da de første ladestasjonene offisielt ble åpnet forrige uke.

Byrådsmedlem Lene Langmyr representerte Oslo Kommune

Byrådsmedlem Lene Langmyr representerte Oslo Kommune

Bruk av ladestasjonene er gratis, men du trenger Norstart-nøkkelen for å låse opp boksene. Nøkkelen fås ved medlemsskap i Norsk Elbilforening, som på sine hjemmesider også opplyser at boksen alltid skal være låst, også under lading. Som eier av en elbil fra Reva, vil du få tilbud om medlemskap i Norsk Elbilforening.

Slik ser de nye ladestasjonen ut

Slik ser de nye ladestasjonen ut

Det er nå etablert 30 nye parkeringsplasser med ladestasjoner for elbil i Oslo. De første 20 parkeringsplassene er i Saga P-hus. Mens de 10 nyeste altså ligger Kongensgate ved Oslo Militære Samfunn. Videre følger Olav Ryes plass, Birkelunden, Hammersborg, Frognerparken og Youngstorget. Her er kartet over hvor de nye parkeringsplassene for elbil kommer i Oslo.

Til opplysning er det gratis parkering for alle elbiler og el-kjøretøy på offentlige parkeringsplasser. Vi kan samtidig opplyse om at det nå er greit å parkere på MC- og motorsykkelparkering. Elbil- og MC-folket har en gjensidig forståelse om at disse parkeringsplassene er forbehold motorsykler i sommerhalvåret.

Reklamer

Responses

  1. this is very informative post, the kind of information you have provided is unique and worth appreciation . really a nice post


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: