Publisert av: Reva Norge | oktober 28, 2008

Reva satser i Norden

Nå begynner en offensiv nordisk satsing på elbil fra Reva Norge. Denne uken får vi ny forhandler i Danmark. Deretter venter Sverige og Finland.

Den første samarbeidspartneren i Danmark heter CityEl. Fra før av selger de elbilen CityEl, som produseres i Tyskland. Palle (til høyre i bildet under) er innehaver av forretningen, mens Flemming skal ta seg av servicen.

CityEL har lang erfaring og en unik interesse for elbil. Det skal bli spennende å se hva de får til i Danmark. De første elbilene har allerede blitt sendt nedover, kan produktsjef i Reva Norge, Gabriel Wergeland, fortelle.

Flemming, Bjørnar og Palle har lastet elbilene til Danmark

Flemming, Bjørnar og Palle har lastet elbilene til Danmark

Reva Norge har fra før av samarbeidet med en forhandler på Island, hvor elbilen har fått høy status på kort tid. På Island fikk blant annet elbilen Reva City Car en miljøpris tidligere i år.

VG nett snakket med vår egen Bjørnar Teig angående ekspansjonen i Norden:

Vi har avtaler om å starte opp i alle skandinaviske land. Foreløpig avventer vi Sverige litt, ettersom forholdene for elbil er mye vanskeligere der med tanke på pris og avgifter. De som kjøper elbil i Sverige, gjør det av et rent miljøhensyn. I Norge og Danmark sparer du masse tid og penger på å ha elbil, sier Bjørnar Teig til VG Nett.

I dag selges Reva City Car i England, Kypros, Hellas, Irland, Italia, Malta, Norge, Danmark, Island, Spania og Sri Lanka. Reva testes også i Australia, Østerrike, Tyskland, Japan, Brasil og USA. Elbilene blir også testet i en rekke land i Asia og Sør-Amerika.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: