Publisert av: Reva Norge | oktober 22, 2008

– Formidabel interesse for elbil i Sandnes

Etter å ha drevet et byggefirma i 12 år, bestemte Tommy Rasmussen seg for å gjøre noe mer meningsfylt. Den 1.oktober åpnet han dørene til sin nye forretning, Boligenergi. Her skal han blant annet promotere miljø-og energibesparende produkter, og på siden elbiler fra Reva.

Tommy har tillatelse til å parkere elbilen midt i gågaten i Sandnes sentrum, og kan fortelle om formidabel interesse for elbilen.

Tommy Rasmussen selger elbilen Reva i gågata i Sandnes

Tommy Rasmussen selger elbilen Reva i gågata i Sandnes

Siden åpningen har det forsvunnet nærmere 30 brosjyrer daglig fra elbilens frontrute, og mange har tatt turen innom kontoret til Tommy for å prøvekjøre den røde bybilen.

Elbilen passer perfekt til bykjøringen i Sandnes og Stavanger sentrum. De små og trange rundkjøringene rundes uten problemer, kan Tommy fortelle.

Tommy kjører selv elbilen til og fra jobb, og har siden 1.oktober kjørt over 130 mil med elbilen. Dette tilsvarer ca. 6,2 mil hver dag. Han sier selv at han er overrasket over hvor lett man kan manøvrere seg rundt i byen.

Det er jo helt enormt med bomstasjoner i omegn rundt Sandnes og Stavanger. Alle veier har bomstasjon, og man passerer gjerne bomstasjonene flere ganger om dagen. Da er det kjekt å ha elbil, forteller Tommy.

Fra og med nyttår vil det også bli gratis å kjøre riksferjer for elbiler. Dette vil være med på å øke etterspørselen etter elbil i Sandnes og Stavanger-området, tror Tommy.

Han inviterer alle som ønsker å prøvekjøre elbilen velkommen til Kirkegata 4 i Sandnes sentrum. Ønsker du å vite om selskapet, gå til boligenergi.no, eller kontakt Tommy på telefon: 90540924 eller e-post: post@boligenergi.no.

Reklamer

Responses

 1. hei. blir disse registrert som moped/firhjuling eller som el-bil?

 2. Hei

  De registreres som 4 hjuls motorsykkel, men du må ha vanlig bilfører bevis for å kjøre dem.

  Mvh Tommy Rasmussen
  Boligenergi

 3. […] 7.000 kroner i avslag på elbil Vår elbilforhandler i Sandnes, Tommy Rasmussen (Boligenergi), har på eget initiativ begynt julefeiringen med et miljøvennlig […]

 4. Hei!

  Hvor kunne jeg kjøpe ny bateri til Reva?

  Mvh Thelma H.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: