Publisert av: Reva Norge | august 5, 2008

Moro med elbil og video

Elbil blir stadig mer populært verden over. Våre elbil-venner i Irland, GreenAer, har produsert noen korte videosnutter av Reva elbil. Disse elbilsnuttene har nå sluppet ut på YouTube.

Small car – Big Soul

Sluttpoenget er slående festlig. Spesielt sett med norske øyne, og den senere forvirringen rundt merkenavnet Reva.

Heal the World in Temple Bar

Minimalt videobudsjett – godt elbilbudskap 🙂

Steve Irwin parodi – Steve Uncovers the REVA Electric Car

Denne elbilvideoen ble visstnok laget for å illustrere elbilens kamp mot de negative klimaendringene og vår avhengighet av fossilt brennstoff.

Hvilken video likte du best?

Reklamer

Responses

 1. Hadde det ikke vært for at el-biler er så ufattelig stygge, skulle jeg gjerne kjøpt en for å ha spart miljøet. El-biler idag er små boksete plastikk lekebiler.

 2. Vi registrerer at det er noen som mener dette også. Her har vi heldigvis ulik smak. Vår erfaring viser at kvinner og barn gjerne lar seg sjarmere og begeistre av elbilens utseende og profil. Menn er som regel mer opptatt av andre egenskaper, som praktisk nytte, tekniske spesifikasjoner og pris. Generelt sett.

  Noen liker Hummer og Ferrari, andre liker Reva og Buddy. Noen vil se store og fæle ut, mens andre vil være små og søte. Noen vil ha mest mulig hestekrefter, mens andre vil kjøre billig og verne om miljøet. Alle er vi forskjellig. Slik er det bare… heldigvis 🙂

 3. Hva med sikkerheten i en slik bil? Er det trygt å ta med seg ungene ut i trafikken med en slik bil?

 4. Hei Torgeir. Dette er et spørsmål vi får ofte, og bil-journalister er spesielt kritiske til sikkerheten i elbiler generelt. Sikkerhetsspørsmålet opptar mange. Og for Reva Norge er det avgjørende at vi leverer et godt kvalitetsprodukt.

  Små elbiler som Reva er utviklet og tilpasset for nærtrafikk og bykjøring. Kjøpere av elbil bør derfor være bevisst på at dette bør være kjøretøyets bruksområde. I en slik setting er sikkerheten ivaretatt.

  Skal man ut på lengre turer på veier hvor man må holde høy fart, er det bedre å bruke primærbilen i husholdningen. Elbilen har en lavere hastighet, og kan fritt bruke kollektivfeltet på slike strekninger. Dette er med på å gjøre det tryggere å kjøre elbil utenfor den tiltenkte bruksområde. Men sikkerheten i en vanlig bil er selvfølgelig bedre enn i en liten elbil.

  Samtidig er man bedre beskyttet i en elbil, enn om man kjører motorsykkel. Husk at små elbiler som Reva er typeregistrert som firehjuls motorsykkel, og pga dette stilles det visse begrensninger til kjøretøyets vekt. Det er derfor viktig at våre kunder er klar over hva de kjøper og hvordan den bør brukes.

  Reva sine elbiler oppfyller alle sikkerhetskrav fra myndighetene, og har fått full EU typegodkjennelse som firehjuls motorsykkel. Elbiler fra Reva passerte nylig 50 millioner km uten alvorlige ulykker. Vi tar sikkerheten på alvor, og det håper vi at sjåførene av våre elbiler også fortsetter å gjøre 🙂

 5. er enig i at bilen er stygg.
  de fleste vil mene at den ser ut som en «donald-bil»
  er vel den ekstreme høyden i forhold til lengde og bredde som gir den et lite apetittvekkende utseende.

 6. Mulig det, men den er populær blant damene 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: