Publisert av: Reva Norge | august 1, 2008

Reva senker prisene på elbil

Reva Norge senker prisene ytterligere på sine elbiler. Dermed blir elbilene fra Reva enda billigere, og er selvfølgelig fremdeles norges billigste elbil.

Prisjusteringen på elbilmodellene Reva Standard og Reva DeLuxe med standardfarger kommer som følge av utvikling på tre områder:

  1. Økt etterspørsel og produksjon av elbiler i India til det globale markedet (New Dehli har bla. bestilt 2000 elbiler i 2008)
  2. Mer effektiv elbilproduksjon. Reva satser på elbil med standardfargene sølv, sort og blå. Disse trenger ikke ekstra lakkering, som også går overens med Revas nullutslippsfilosofi. Lang erfaring siden etableringen i 1994 med produksjon av elbil har også ført til at Reva har effektivisert produksjonskostnadene, samtidig som elbilen holder høy kvalitet.
  3. Norge har en fordel i forhold til det europeiske markedet, hvor prisene på bil er lavere grunnet lavere avgifter på bil + at elbil ikke er fritatt for avgifter. Press i det europeiske markedet fører også til at nordmenn kan nyte godt av prisreduksjonen.

Prisen på elbilen Reva Standard blir 10.900 kroner billigere, og justeres fra 118.800 kr til 107.900 kr inkludert batterier og dieselvarmer fra 1.august 2008. I tillegg får Standardmodellen av elbilen fjernstyrt sentrallås, opplegg til radio/CD-anlegg, koppholder og 12 V strømuttak i instrumentpanel som standardutstyr.

Prisen på elbilen Reva DeLuxe blir 3.000 kroner billigere, og justeres fra 129.900 kr til 126.900 kr inkludert batterier og dieselvarmer fra 1.august. Prisene på tilleggsutstyr har også blitt justert noe.

Se hele prislisten for Revas elbilmodeller med spesifikasjoner, les fakta om Reva City Car eller tekniske spesifikasjoner. Ved kjøp av elbil fra Reva får du også tilbud om gratis klimagaranti på strømforbruket ditt.

For å prøvekjøre en Reva elbil, kan du ta kontakt med Bjørnar Teig på telefon 90570311 eller på e-post bjornar.teig@revanorge.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: