Publisert av: Reva Norge | juli 21, 2008

Reva elbil passerer 50 millioner kjørte km

Elbiler fra Reva passerte nylig 50 millioner kjørte miljøvennlige km. Dette er en milepæl for Reva Electric Car Company (RECC) i India.

Utvikleren bak REVA EV (elbil) og CTO i RECC, Chetan Maini, kommenterte nyheten (oversatt til norsk):

Elektrifiseringen av bilparken kan redusere klimafarlige gasser med to tredjedeler gjennom standard strøm mix, og minst 90 % av utslippene når fornybar energi blir brukt (red. les også om opprinnelsesgarantert strøm på elbil). Når vi nå har nåd 50 millioner kjørte km med ren, sikker, lavkostnads «transport», beviser det at REVA EV (elbil) er en tidsriktig løsning i en situasjon hvor vi må handskes med klimaforandringer, forurensing i byene og skyhøye oljepriser. Overgangen til elbiler, som får sin ladestrøm fra fornybare energikilder, blir vital for å få en bærekraftig verdensøkonomi i fremtiden.

Miljøvennlig fornybar strøm - lading av elbiler

Miljøvennlig fornybar strøm - lading av elbiler blir viktigere i årene som kommer, tror Maini i RECC

Elbilene fra Reva har markert seg som små, miljøvennlige kjøretøy, spesialtilpasset urbane veier og bykjøring. På grunn av den lille størrelse og vekt, lave fart, men hurtige akselerasjon er elbilen ideell for daglivets små ærend tilknyttet jobb, bykjøring eller nærtrafikk. 50 millioner kjørte km med minimale skader, vitner også om et kjøretøy som er godt tilpasset i sitt bruksområdet.

Per i dag er det over 2.500 elbiler fra Reva på veien. Dagens modell selges i ti land, og testes i ytterligere åtte. Elbiler fra Reva finnes per i dag i 21 storbyer i verden.

Les hele pressemeldingen her: reva-50-m-kms

Reklamer

Responses

  1. […] passerte Reva 50 millioner miljøvennlige kilometer, og med 3000 kjørende Reva elbiler i verden så kan Reva være løsningen for en ”grønnere” […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: