Publisert av: Reva Norge | juli 2, 2008

Reva vant NM

Noen saker som dukker opp i media må man jo bare trekke på smilebåndet av…

Det er Side2 som i dag kan fortelle nyheten om at Reva har vunnet en uoffisiell NM-tittel.

Vi ble selvfølgelig nysgjerrige på nyheten, og kunne ikke annet enn å le da vi fant ut at kåringen var av Norges dårligste navn. Vi har hørt’n før, for å si det sånn…

«Er’n rævva a?», er et vanlig spørsmål vi får. Dette har vist seg å være en god ice-breaker, og fører ofte til en prøvetur i elbilen. Så når kunden kommer tilbake, og vi spør; «Var’n så rævva a?», så er det alltid et positivt og smilende svar å få.

Reva viser baken

Her ser du REVA’n bakfra 😉

Det er mange som lurer på dette navnet, så vi skal skrive noen ord om det her:

Da vi bestemte oss for å importere elbilen til Norge, vurderte vi et navnebytte. I England går elbilen under navnet G-Wiz og kampanjen GoinGreen, og gjorde stor suksess der. Kunne vi gjøre noe liknende i Norge?

Parallelt med dette, tok produsenten i Bangalore i India et grep om merkevaren sin. REVA Electric Car Company hadde siden starten i 1994 vokst til å bli verdens største elbilprodusent. Elbilen var allerede etablert i flere europeiske land, og man siktet seg videre mot USA, Kina og Japan.

Dermed ble det også vanskeligere å få gjennomslag for et nytt merkenavn. Ved et navnebytte kunne vi også risikere å måtte bytte tilbake til REVA. Dette ville i så fall vært uforståelig for mange i markedet. Et navnebytte ville i tillegg gjort elbilen dyrere for kundene, siden det ville krevd custom setetrekk, ratt, osv.. Dette er også en av grunnene til at REVA i dag er den billigste «nybilen» i det norske markedet.

Vi valgte derfor å gå for REVA, og lot kundene selv bestemme om de likte elbilen for dens kvaliteter, egenskaper og sjarm.

Hva mener du om denne debatten?

Reklamer

Responses

  1. Hvorfor ikke tenke på en hunnrev (REVA), som må være noe av det lureste som finns. Jeg har sett bilen og ble så interesert at jeg måtte ta bilde av den. Hvordan er dens tekniske spesifikasjoner?

  2. Ja, helt enig med deg Nævestad 🙂

    Tekniske spesifikasjoner finner du her: http://revanorge.no/om-reva/tekniske-spesifikasjoner.html

  3. […] Sluttpoenget er slående festlig. Spesielt sett med norske øyne, og den senere forvirringen rundt merkenavnet Reva. […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: