Publisert av: Reva Norge | april 22, 2008

Parkering av elbiler på MC-plasser i sommer

Reva Norge ønsker å videreformidle avtalen inngått mellom Norstart og Norsk Motorcykkel Union, angående parkering på MC-plasser i sommersesongen. Her er en oppsummering av skrivet fra Norstart:

De små elbilene Reva og Buddy er registrert som 4-hjuls motorsykler. Dette medfører at de lovlig kan parkere på plasser reservert for MC. I vinterhalvåret fører ikke dette til store problemer for MC-folket. Nå i den varme årstiden er dette derimot til stor irritasjon for de fleste MC-brukere.

I stedet for å få hele MC-miljøet på nakken (hvem tørr det…) har vi gjennom dialog med Norsk Motorcykel Union (NMCU) kommet frem til en «Gentlemen’s agreement», der vi som elbilkjører avstår fra å benytte parkeringsplasser reservert for MC i perioden 15. april til 15. oktober. NMCU vil på sin side ikke starte noen kampanje for å få innført et underskilt / lovendring som ville nektet små elbiler registrert som firehjuls motorsykler å parkere på MC-parkeringsplassene,

Vi har med andre ord alt å vinne på å holde oss unna MC plassene i sommer halvåret.

Reva Norge oppfordrer derfor alle elbileiere om å respektere denne ordningen, og vise hensyn. Til gjengjeld skriver NMCU at de vil returnere denne tjenesten ved å oppfordre sine medlemmer til å vise hensyn i vintersesongen. Avtalen diskuteres på forumet til Norstart. Les også om blogginnlegget Parkering for Revas elbiler for mer informasjon om parkering av elbil.

Samtidig kan vi nevne at det ila. kort tid åpnes 20 nye parkeringsplasser for elbiler i parkeringshuset bak Saga kino. Der er det lagt opp for gratis parkering og gratis strøm til batterilading. Hurra for det!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: