Publisert av: Reva Norge | april 14, 2008

Sjekk elbilen din med sms

Reva Norge lanserer nå et nytt sms-system i sine elbiler. Ved å sende enkle tekstmeldinger fra din mobil, kan du sjekke ladestatus, elbilens helse, samt styre kupévarmer, air condition og sentrallåsen.

Det er Ravn Gundersen i Ide til Produkt AS i Kristiansand som har utviklet det nye sms-systemet. I løpet av de seneste ukene har flere Reva-eiere fått installert systemet i elbilene sine. Testresultatene er særdeles positive, og Reva Norge ønsker nå å tilby denne funksjonen til alle sine kunder.

Få elbilens helsetilstand på mobilen

Med det nye sms-systemet kan du få svar fra elbilen din, dersom du ønsker en kort teknisk rapport om elbilens helse. Elbilen kan også automatisk sende varsler med viktige beskjeder til elbileieren, dersom systemet fanger opp en feil.

En positiv ekstraverdi for eieren av elbilen, er at man også kan be Reva Norge om fjerndiagnose hvis for eksempel servicelampen lyser. Noen feil kan også fjernrettes, slik at man slipper å levere elbilen på service.

Dette medfører at Reva Norge nå kan gi kundene sine et bredere servicetilbud. Øyeblikkelig diagnose og service uavhengig av geografisk avstand, gir også flere muligheten til å eie en Reva i vårt langstrakte land.

Sjekk ladestatusen på elbilen via sms

Har du noen gang lurt på om det er nok lading på elbilen din til å komme seg hjem? Eller har du gruet deg til å gå ut i regnet eller annet ruskevær for å sjekke statusen på elbilens batterier? Har du noen gang opplevd at kontakten har løsnet eller er blitt dratt ut av elbilen, eller har du kanskje fryktet det?

Med det nye systemet til Reva kan du sjekke dette med mobilen. Du kan undersøke hvor mange prosent lading som er på batteriene. Du kan kontollere om elbilen er tilkoblet ladestasjonen, eller om den sluttet å lade ved en viss prosent.

Elbilen kan også sende deg en tekstmelding når batteriene er ladet opp til en viss prosent.

Låst inn nøklene i elbilen? Intet problem

Ravn har utviklet mange flere funksjoner i sms-systemet til elbilen. Blant annet kan man styre sentrallåsen med sms. En praktisk funksjon, dersom du skulle være så uheldig å låse inn nøklene i elbilen.

På kalde vinterdager kan man via mobilen skru på kupévarmeren i elbilen, slik at man slipper å sette seg inn i et iskaldt kjøretøy på vei til eller fra jobb. På varme sommerdager kan man skru på klimaanlegget via sms.

Vi er interessert i å høre hva dere tenker om det nye systemet, så vi setter stor pris på alle kommentarer og spørsmål dere eventuelt skulle ha. 🙂

Reklamer

Responses

  1. Dette er en av de beste nyhetene jeg har fått på lenge. Prøvekjørte Reva for noen uker siden og ble positivt overasket over hvor bra laget denne bilen er. Vet at det fins flere versjoner av bilen, men dette konseptet viser at Reva-ledelsen i Norge har tenkt å konkurrere. Hvor lang tid går det før alle billeverandørene er i stand til å levere et slikt system. Selv kjører jeg Buddy, og trives med det, men et slikt system ville jeg likt hvis jeg skulle kjøpe ny elbil. Gratulerer!

  2. Hei Rune. Morsomt at du var fornøyd med prøvekjøringa.

    Med det nye sms-systemet, den billige kampanjemodellen, opprinnelsesgarantien og flere forhandlere og bedre servicetilbud, håper vi at flere vurderer Reva når de ser seg om etter en bil nr.2 eller 3.

    Tror at flere oppdager fordelene ved å bruke elbilen til dagliglivets små ærend. Kjøre til butikken, på jobb eller trening, eller kjøre fra møte til møte. Da er det jo så enkelt, billig og miljøvennlig å bruke en liten elektrisk bybil. 🙂

    Ser i dagsavisen og Budstikka at 2009 skal bli det store elbilåret. Det skal i så fall bli spennende å se om politikerne klarer å finne frem flere incentiver, slik at også rammevilkårene også blir en utløsende faktor for dette 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: