Publisert av: Reva Norge | mars 5, 2008

General Electric kjøper seg inn i Think

Bilgiganten General Electric (GE) har kjøpt seg inn i Think, melder bilnorge.no. Think innkalte til pressekonferanse i dag klokken 11, men nyheten om den nye samarbeidspartneren lekket ut allerede før pressekonferansen hadde startet.

Bilnorge.no skriver at GE er en «gigant innen alt av elektrisitet og batteriteknologi og kan således bli svært viktig for den norske elbilprodusentens fremtid«. CNN meldte i går at Think kom til å avsløre en internasjonal samarbeidspartner. Bilnorge.no varslet også nyheten, og var først ute i Norge med å presentere hvilket selskap det var snakk om.

I går kom nyheten om en helt ny femseters konseptbil fra den norske elbilprodusenten Think på den 78. internasjonale bilmessen i GeneveUoffisielle rykter forteller om at det er konsulent-avdelingen til Porsche i Weissach  står for designet bak den nye Think Ox.

Det blir spennende å følge med på Think fremover. Det er ingen tvil om at den norske elbilprodusenten klarer å tenke innovativt, og samtidig skape mye engasjement rundt merkenavnet sitt. Vi i Reva er også spent på å se hvordan samarbeidet med GE kommer til å utarte seg. Når kan vi forvente å se den nye konseptbilen, i hvilken skala og til hvilken pris, er også spørsmål som surrer rundt.

Det er flott å se innovative løsninger i elbilmarkedet. Utviklingen av ny batteriteknologi går stadig fortere, og i Norge ser vi et økende engasjement rundt elbil. Da er det flott at Think kan tilby modeller til luksussegmentet. Med små elbiler som Reva og Buddy, kan vi tilby resten av folket billige og miljøvennlige elbiler til bruk i nærtrafikk og bykjøring. Det er viktig å ha mangfoldet og mulighetene åpne for folket. Dette er viktig både for miljøet og for oss som forbrukere.

Er det flere tanker rundt dette?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: