Publisert av: Reva Norge | februar 28, 2008

Zero lanserer egen elbil-web

Miljøstiftelsen ZERO er en organisasjon som har som visjon å skape en moderne verden uten utslipp som skader natur og miljø. Nå lanserer de en nettside med spesiell fokus på elbiler. Her skal man kunne finne all informasjonen man trenger og mer om elbil. Elbilwebben er laget med støtte fra Reva Norge.

elbil på nett

På sine hjemmesider står det at ZERO skal bidra til å begrense klimaendringene gjennom å vise fram og få gjennomslag for utslippsfrie energiløsninger. Utgangspunktet er at det finnes en utslippsfri løsning for all energibruk. ZERO skal være konsekvente pådrivere for slike løsninger og jobbe for at de realiseres framfor forurensende.

Les mer om elbil-webben i denne artikkelen. Vi ønsker ZERO lykke til med sin elbil-web, og håper dette blir en ressursside for alle med interesse for elbil.

For de av dere som ønsker å følge med på hva som skjer på elbilfronten, kan vi anbefale at dere klikker dere innom NORSTART, Elbil Norge og EV guide. Se også vår bloggroll på høyremenyen. Forhåpentligvis fortsetter dere også å følge med på hva som blir skrevet på vår blogg. 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: