Publisert av: Reva Norge | januar 31, 2008

Reva avlaster elbil-kø i Norge

Tusen i kø for å kjøpe seg elbil, skrev NRK tidligere i år. I følge artikkelen må ivrige elbil-kjøpere smøre seg med tålmodighet, og vente flere måneder på elbilen etter bestillingen er gjort. Reva har nå tatt et grep om dette, og har importert flere partier elbiler for å møte etterspørselen som er i markedet.

NRK skriver at etter at produksjonen av elbilene til Citroën, Peugeot og Renault ble stoppet, har det vært vanskelig å få tak i elbiler av denne typen i Norge. Her oppgir Enviro Elbilsalg i Drammen at ventetiden kan være opp til 3 måneder på disse elbil-modellene.

Think kommer med sine første nye elbilmodeller i mars, men oppgir at ventelisten er svært lang. – Bestiller du nå, kan du få elbilen levert i slutten av 2008, sier salgssjef Sjur Heglund til NRK.

NRK oppgir i samme artikkel at Elbil Norge har kortest leveringstid med ned til fire-fem uker. Men fordi de kun har kapasitet til å produsere 200 elbiler i året, så klarer ikke de å løse den store etterspørselen etter elbiler alene.

Reva har derimot mulighet til å levere elbiler nærmest på dagen. Reva elbiler produseres nemlig i India, og er per i dag verdens mest solgte elbil av typen firehjuls motorsykkel (samme type som Kewet Buddy). Produksjonskapasiteten i India er ekstremt stor sammenliknet med Norge, og den norske importøren av Reva elbiler, Ole Chr. Bye AS, har tatt etterspørselen på alvor. Reva har nå mulighet til å avlaste elbilkøene i Norge – og gir nordmenn et alternativ til å vente.

Dersom du ønsker elbil til bykjøring eller nærtrafikk – og ikke ønsker å vente månedsvis, er Reva et godt alternativ for deg som vil kjøre miljøvennlig. Reva er godt etablert i Oslo, Asker og Bærum, og kan i løpet av kort tid levere en elbil til deg som synes at det er unødvendig å forurense når du skal ut å gjøre dagliglivets små ærend, samme om det er å kjøre mellom møter, på butikken eller trening. Reva tar også i mot henvendelser fra resten av landet.

Lei av å vente i kø? Det finnes andre muligheter…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: